Salatalık turşusu, salatalıkların sirke, tuz, su ve çeşitli baharatlarla fermente edilerek yapılan bir turşu çeşididir. Salatalık turşusu, genellikle yaz aylarında bol miktarda bulunan taze salatalıkların turşulanmasıyla hazırlanır. Fermente edilmiş salatalık turşusu, ekşi ve tuzlu bir lezzete sahip olup, çeşitli yemeklerin yanında garnitür olarak veya atıştırmalık olarak tüketilebilir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.