Kaliteli manda cinsi etlerin, usta kasaplar tarafından , yöresinden gelen baharatların ve sarımsağın harmanlamasıyla üreti̇ir.
%100 oranında dana eti ve baharat karışımları ile üretilen OrganiKasap kangal sucuklarımız ustalarımızın özel tarifiyle hazırlanmaktadır. Isıl işlem uygulanmaktadır. Ürünümüzü ızgara veya mangalda pişirmenizi öneririz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.