Koyun Tulum Peyniri, özellikle yöresel üretim teknikleri ve doğal bileşenler kullanılarak elde edilir. Peynirin yapımında öncelikle süt, maya ve tuz kullanılır. Ardından elde edilen karışım, özel tulumlar içine doldurulur ve olgunlaşma sürecine bırakılır. Bu süreç, peynirin kendine özgü lezzet ve aromasının oluşmasına katkıda bulunur.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.